Mikko

Paalasmaa

partner

Mikko on liiketoiminnan ja ICT:n liimaaja sekä projektitoiminnan kehittäjä. Mikko on työurallaan toiminut ”molemmilla puolilla pöytää” niin palveluiden ostajana kuin niiden tuottajanakin. Hän tuo mukanaan toimitusjohtajan ja tietohallintojohtajan osaamisen sekä käärii tarvittaessa hihat.

Tomi

Kaski

partner

Tomi tuo meille kansainvälisen johtamis- ja myynninkehittämisosaamisen. Tomi on toiminut kansainvälisissä ICT-organisaatioissa konsulttina, myyjänä, tarjoaman- ja myynninkehittäjänä, valmentajana sekä myös palveluiden ostajana. Hänellä on vankka kokemus monikulttuuristen tiimien johtamisesta ja johtoryhmätyöskentelystä.

Taru

Paalasmaa

partner

Taru tuo mukanaan koulutusosaamisen ja ymmärryksen erilaisista oppimis- ja työskentelytavoista. Hän on erikoistunut kokonaisuuksien hallintaan, tunnistamaan mahdolliset sudenkuopat sekä opponointiin kinkkisissäkin tilanteissa. Takataskusta löytyy yleensä myös back-up plan tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Löydät meidät Robalta

Iso Roobertinkatu 17-19, 00120 Helsinki

  • Sisäänkäynti on rautaportti K-Marketin vastapäätä.
Henkilöautolla
  • Varmin parkkipaikka on Q Park Erottaja parkkihalli  – lyhin reitti on parkki alakerrassa, alue 7 ja Ludviginkadulta ulos
  • Iso Roban ympäristössä on vaihdellen vapaita paikkoja kadun varressa
Julkisilla
  • Lähimmät ratikat: 1,3,10
  • Lähimmät bussit: 14, 24

Haluatko lisätehoja myyntiin tai muutosjohtamiseen?


Otamme vastaan vain sähköisiä laskuja
:
Operaattori: OpusCapita
Verkkolaskutusosoite (OVT-tunnus): 003723720000