Rsult Loikka

Ota tietohallinnon vetäjän loikka kohti stressittömämpää työelämää!

Rsult Loikka

-Tietohallinnon vetäjälle-

Tietohallinnon vetäjää vedetään organisaatiossa moneen suuntaan ja hommassa menestyäkseen pitää olla monitaituri. Yhtä aikaa täytyy tulla
toimeen niin ihmisten kuin teknologiankin kanssa, samalla kun pitää neuvotella parempia ehtoja ja pitää hallintamalli kunnossa.

Odotetaan taitoja, joita ei juurikaan koulussa opeteta – stressaavaa, eikö totta.

..Apua ei tunnu löytyvän omasta organisaatiosta ja kirjoja ei ehdi lukemaan…

…Kipuiletko kustannuspaineen alla…

Tähän tarpeeseen on tehty Rsult Loikka tietohallinnon vetäjälle, kooste keskeisimmistä haasteista.

Rsult Loikka ™ henkilökohtaisella valmennuksella otat askelia kohti parempaa johtamista ja hallintaa. Mikä parasta voit suorittaa valmennuksen omaan tahtiisi, ota askel viikossa valmentajamme tukemana.

Stressitöntä menestystä

Tämä valmennus laskee stressiäsi, tulet paremmin toimeen sidosryhmiesi kanssa ja saat parempia tuloksia. Valmennus auttaa sinua parantamaan asemaasi omassa yrityksessäsi ja kumppanien silmissä. Teemoina muun muassa:.

Rsult - Rsult Loikka - tietohallinnolle

Olen kiinnostunut!

Täytä viereiseen lomakkeeseen yhteytietomme niin otammme sinuun yhteyttä.

Loikka valmennuksen teho perustuu sisältöön.

Valmennuksessa käytettävä aineisto on Rsult Academyn kirjastosta, jossa kustakin teemasta löytyy sekä leveyttä että syvyyttä.

Käytämme paljon parhaita käytäntöjä ja yliopistojen aineistoja, ne on sovitettu käytännönläheiseksi sekä pohjoismaiden ja erityisesti Suomen kulttuuriin soveltuvaksi.

Toteutustapa on luotu tehostamaan sinun ajankäyttöäsi.

Kukin askel on suunniteltu otettavaksi noin yhden kalenteriviikon aikana. Voit aloittaa askeleen läpikäynnin sinulle parhaiten sopivaan aikaan, synkronoidaan vain valmentajan palautteiden annot ja yhteinen sparraus meidän molempien kalentereihin. Aineisto ja valmentaja-chat on käytettävissäsi Rsult Academyn valmennusalustalla koko valmennuksen ajan ja kuukauden valmennuksen jälkeen.

Henkilökohtainen valmennus, luokkakoulutuksen hinnalla ja hyvällä takuulla.

Edellä mainitut seikat mahdollistavat sen, että saat henkilökohtaisen ja luokka­koulutuksen hyödyt. Aikataulutus ja käsiteltävät haasteet tulevat sinulta ja yleisestä osuudesta saat vahvistusta ja eväitä niin työhösi kuin työroolisi ulkopuolellekin.

Johdannossa

Kiinnitetään aihe johtamisen kokonaisuuteen ja erityisesti tietohallinnon johtamiseen. Valmennuksen alussa teet myös oman listan haasteistasi kyseiseltä osa-alueelta.

Yleinen osa

Laajempi ja geneerinen oppimiskokonaisuus.

Reflektio

1. etappi, kiinnitetään kokonaisuus omaan ympäristöösi. Teet koosteen tähän mennessä heränneistä ajatuksista. Valmentaja kommentoi koostettasi sinulle ja muodostaa runkoa varsinaiseen sparraukseen.

Syventävä, tietohallinnon näkökulmaan pureutuva osuus
Kiinnittää käsiteltävän aiheen nimenomaan tietohallinnon johtamiseen.

Sparraukseen valmistautuminen:
Vertailet alussa tekemääsi omaa haastelistaasi ja askeleella oppimaasi. Nämä kokoat sparrausta varten esim. seuraavilla näkökulmilla: Tämä jäi epäselväksi, Tätä haluan testata heti, Tästä haluan saada lisää tietoa.

Sparraus valmentajan kanssa

Kukin askel päättyy sparraukseen.

Sparraus kestää vähintään 1,5 tuntia. Onnistunut sparraus antaa sinulle selkeät ajatukset seuraavista stepeistä. Miten hyödynnät oppeja heti valmennuksen jälkeen ja pidemmällä ajalla.

Hinta ja takuu

Yksilövalmennusta sinun aikataulun mukaan, luokkakoulutuksen hinnalla ja hyvä takuu!